Montering

Effektiv tidsbesparende montering af dine nye stole

Ved montering af nye stole er det vigtigt at planlægge hele processen ned til mindste detalje og således sikre at alle de involverede parter arbejder ud fra den samme plan. Udfordringen er at minimere antallet af dage hvor biografen må holde lukket. Disse minimeres ved bl.a. at foretage nedtagning og montering i natte- og dagtimerne, men også ved ikke nødvendigvis at afmontere hele salen på en gang, men over flere etapper (hvis muligt). Således kan der fortsat køre film indimellem. 

Da hvert byggeprojekt er unikt og derfor kræver en speciel koordinering, er det ikke muligt at nedskrive en komplet masterplan for renovering af biografsale. Dog er en god tommefingerregel at der på ethvert projekt altid skal være én (og kun én) “byggeansvarlig”, som fra start til slut fungerer som forbindelsesled mellem alle parter.

Nøgleordene er derfor “grundig planlægning”,“hurtig nedtagning”, “arbejde i dag- og nattetimerne”, “evt. opbygning af halve sale”, og vigtigst af alt “én ansvarlig tovholder på hele projektet”.